Recent Posts

perjantai 28. maaliskuuta 2014

WELLA System professional

Sp tuotteet on hiusten ja hiuspohjan hoitoon erikoistuneita tuotteita. Sarjasta löytyy monenmoista, värisuojaa, kosteutusta, tuuheutusta, korjausta, hiuspohjan tasapainottamista sekä puhdistamista. Yksi mun lemppareista on kyllä hiuspohjan kuorinta!! Koska olet itse viimeksi kuorinut hiuspohjasi? Kuorintaa voisi verrata kasvojen kuorintaan, useimmat meistä ei ole koskaan kokeillut päänahan kuorintaa, tai edes ajatellut että sellaistakin tehdään! Kannattaa kokeilla, tunne on aika hyvä kun saa hiuspohjan kunnolla puhtaaksi ja kaiken kuolleen solukon pois.

Talven aikana kun tukkani oli tumma (melkein musta), käytin Sp:n väri shampoota ja maskia. Aivan loistavia tuotteita! Tyypit kyseli että mitä oot tehny tolle sun kuontalolle kun se on alkanut yhtäkkiä kiiltämään ja näyttämään elolliselta. Itsehän käytin siis tuota tehomaskia kuuriluontoisesti joka pesulla, koska halusin nimenomaan kiiltoa ja terveempää lookkia hiuksilleni. Normaalisti kuitenkin riittää, että maskia käytetään 3 pesun välein, niin kauan se nimittäin vaikuttaa hiuksessa! Lisäksi mun tukassa ei pysy värit kovin pitkään kun latvassa on vanha vaalea alla. Nämä kyllä piti huolen myös värin kestosta.

 Kerrassaan kyllä niin hyviä tuotteita. Viime viikolla laitettiin mulle muutama vaalea raita, arvatkaa tuliko purkkaa ja mössöä ja kakshaarasia ja kaikkea ei toivottua!! :D NO SP PELASTAA! Olin jo sillä mielellä että kohta käy nips ja naps. Otin käyttööni sp:n korjaavat tuotteet: shampoon ja tehomaskin. Muutaman pesun ja perusteellisen hoidon jälkeen tukka tuntuu taas kuin uudelta. Ei katkeile eikä mene kauheaan takkupalloon, niinkuin ehkä oli odotettavissa...Täydellinen sarja pitkälle tukalle!






Maski vaikuttaa 5 minuttia, lisäaika ei vaikuta tehoon, voihan sitä tietty kokeila liottaa tukkaa hoidossa vaikka koko päivän jos huvittaa mutta ei siitä mitään hyötyä ole. Vaikutus tapahtuu ensimmäisen 5 min aikana jokatapauksessa, ei siis mene hirveästi aikaakaan tuon tehohoidon tekoon. Kampaajalla voidaan vielä tehdä hoidosta tehokkaampi, tätä palvelua kannattaa kysyä omalta kampaajalta. =) Tehokasta!







Täältä voit lukea lisää system professional tuotteista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Lukijat