Recent Posts

perjantai 14. maaliskuuta 2014

ELUMEN

Olen tykännyt koulusta lähtien tehdä elumenilla hommia, se on jotenkin niin hauska väri kun saa sekotella kaikennäköistä ja tuloksen näkee valkoista vasten:D Lisäksi se on aivan loistava kun tehdää  erikoisempia värejä! (Esim. keltaista tai sinistä/vihreää joita on vaikeaa edes saavuttaa hapeteväreillä.) Tein Nordic Hair cupin kisatyön kokonaan elumenilla. (Kuva kilpailut sivulla) Elikkä siis erityisesti Ellua suositaan kun tehdään kirkkaita värejä kuten punaisia. Tässä yksi esimerkki:

Tätä tukkaa on värjätty punaiseksi elumenilla jo pidemmän aikaa. Kaksi kk sitten värjättii viimeksi, joten tästä voitte päätellä miten hyvin väri kestää, kun sitä on muutaman kerran kerrytetty hiukseen.  Tässä ennen värjäystä:

Aikaisemmin vaalennettiin tyvi ensin, sitten kuivattiin ja sitten vasta elumen päälle. Nyt päätettiin kokeilla laittaa tyveen tavallinen hapeteväri ja elumen pituuksiin. Haluttiin ettei väri olisi niin kuparinen vaan ennemminkin hieman syvemmän punainen.(laitettiin pk@all+rr@all 1:1) 

Ja lopputulosta:



Leikattiin myös aika paljon lisää kerroksia ja muutenkin vähän rikotumpaa tyyliä tällä kertaa. Väristä tuli taas oikein hyvä, nyt vaan seurataan miten hyvin tuo tyven väri pitää pintansa elumenin rinnalla;)  

Ps. Elumen on sopiva myös useimmille joille ilmenee jonkinlaista allergiaa hiusvärien kanssa. Tämä kannattaa kuitenkin tarkistuttaa kampaajan kanssa ennen värjäämistä. Jokainen ollaan kuitenkin erilaisia ja allergian aiheuttajaa voi olla vaikea selvittää 100% varmuudella. Elumenilla saa tehtyä myös "tavallisia" värejä, ei pelkkiä punaisia tai sinisiä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Lukijat