Recent Posts

torstai 6. maaliskuuta 2014

Luonnollista

Tänään sain kaikki kilpailu jutskat valmiiksi. Ainut mikä puuttuu on kengät! Noh, aina pitää joku jäädä viime tippaan jännitettäväksi...:D 

Tänäänkin tein myös normaalin päivän hiushommia. Tähän haluttiin vähän vaaleampaa ja vähän tummempaa raitaa. Luonnollista, niin ettei tyvikasvu tulis kauheesti esille kun tukka kasvaa taas. Tässä muutos: 





Viimeisimmässä wellan koulutuksessa puhuttiin että tämmöinen hieman takapainotteinen leikkaus olisi tulossa kesäksi muotiin. Tässä nyt sitten vähän siihen tyyliin leikattu pitkä polkka. Tukka piti saada vielä kiinni niin tämä oli oikein passeli malli tähän tarkoitukseen :)

(Raidat sim 7/74+7/0+9% 1/2 ja vaal.aine 3%) tummien raitojen ei haluttu tummuvan kauheasti, niin laitoin 9% kun raidoituksessa meni kuitenkin vähän aikaa...:)

Katukuvassa tullaan kesällä näkemään tosi paljon tämmöisiä luonnolisia värejä, mennään aika lähellä oman tukan väriä, vähän vaan sävytettynä. Ja sen lisäksi ne super ihanat pastelliset vaaleat....:) Vaaleatkin enemmän murrettuna lämpöiseen kuin pitkään muodissa olleeseen kylmän vaaleaan. Toki niitäkin, mutta enempi sellaista mansikka tukkaa tänä kesänä ;)

Bob

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Lukijat