Recent Posts

torstai 10. huhtikuuta 2014

Shampanjaa&vaahtokarkkeja

Oltiin maanantaina glon porukalla Lappeenrannassa tekemässä tukkanäytös kampaajille. Ideana oli esitellä kesän 2014 muotia, meidän tavalla tehtynä ja esittettynä. Tehtiin kaikki työt yhteistyössä Wellan kanssa.



Lähdettiin Veeran kanssa aamu kuudelta junalla kohti Lappeenrantaa, matka taittui ihan mukavasti vaikka muutama ''potilas'' tuli taas nähtyä junassa...:D Se on semmosta yhtä hermoromahdusta sitten kun muut ihmiset häiritsee mukamas niin kauhiaste! Noh työn touhuun päästiin 11 maissa kun mallit saapuivat paikalle.
Malleina ihan tavallisia ihmisiä, sellaisia potenttiaalisia asiakkaita Lappeenrannan kampaajille. Jokaiselle tehtiin aika paljonkin muutosta ja loppu päivästä porukka alkoi näyttää freesimmältä!

Tälle mallille halusin tuota massaa vähän pois mutta niin että tukka pysyy pitkänä, väriksi super vaahtokarkki!


Tehtiin pohjalle kokopään vaalennus (3%) sitten illumina 10/5 pohjavärinä ja siihen Sassoonin mixereillä pinkkiä, violettia, keltaista ja oranssia. Laputin lähes koko pään, jokaiseen folioon kahta väriä. (esim. pinkistä keltaiseen liukuvaa) Viimeistelyssä ala osa suoristettu, päälliosa kiharrettu ja ommeltu kiinni tuohon pantaan sebastianin tukkaompelu välineillä. Aika jees!
Seuraavasta halusin tehdä ''RuusuBlondin''.Ihania nää pastellivärit, jotenkin niin raikkaita!


Tähän laitettiin vaalennettuun pohjaan Wellan Illuminan 9/43. Menee ihan älyttömän hyvin mallin ihonvärin kanssa. Tohon kun saa vielä kevyen rusketuksen niin AVOT! Viimeistelyssä käytetty uutta drynamicia eli Sebastianin kuivashampoota. Sillä saa tosi hyvää volyymia, ihan puhtaaseenkin tukkaan.

Esittelyssä: Drynamic


Ylläolevan kuvan mallille tein värit minä ja leikkauksen Birgitta. Yhteispelillä hyvä tulee, varsinkin kiireessä!! Värit unohdin jo siinä vaiheessa kun malli meni Birgille leikkaukseen....:D  Noh tein sitten yhdelle Birgin mallille kampauksen vastapalvelukseksi;)

Koko pää krepattu Sebastianin uudella kreppiraudalla. Kreppi on sellaista pientä ''uuden'' ajan kreppiä, ei niinkään kasaria vaikka, se kasari takatukkineen on tulossa!

Vielä kuvapläjäys Lappeenrannasta:





Karva kerrallaan ;)


Tässä vielä mun mallit yhdessä.







Glohairin kampaajat ylärivissä vasemmalta oikealle: Jari Lakka, Justiina Noponen, Birgitta Lakka, Veera Seppänen ja meitsi!

Blogloving

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Lukijat